Dit zeggen de leden van Vitality Movement:

Ik wilde heel graag wat krachttraining doen, maar ik durfde nooit een gewicht op te pakken. Ik was bang dat ik de houding verkeerd deed. Bij Nick heb ik de correcte houding geleerd en dat ik meer kan dan ik vaak denk. De trainingen waren leuk, uitdagend en gevarieerd. De ene keer wat meer cardio, de andere keer wat meer krachttraining. Ik verbaas me er nog steeds over dat ik denk dat ik een oefening wel ken, maar dan kom ik er tijdens de training achter dat er nog veel te halen valt. Ook wanneer ik een dipje had en niet echt zin had om te trainen wist Nick me weer te motiveren om de draad weer op te pakken. Hij antwoordt ook snel op berichten en denkt altijd goed met je mee.

Anne van den Berg  – 

5/5
Sinds december 2020 train ik eens per week met Nick. Hij let goed op techniek, zijn training is elke keer anders (veel verschillende oefeningen) en geeft goede tips. Ik zou Vitality Movement zeker aanraden!

Saskia Verheggen  – 

5/5
In augustus 2020 ben ik begonnen bij Vitality Movement onder leiding van Nick Hieltjes. Ik kan nu zeggen dat dat het beste is wat ik ooit had kunnen doen! Onder zijn leiding ben ik in 7 maanden 21 kilo afgevallen, iets wat ik anders nooit had kunnen bereiken. De begeleiding van Vitality Movement is zeer professioneel. Nick zorgt ervoor dat je alles geeft in zijn trainingen, die zijn aangepast op jouw niveau en dus ook gaandeweg veranderen. Geen enkele training is hetzelfde, waardoor je er nooit met tegenzin heen gaat. Daarbij is Nicks filosofie en coaching over leefstijl essentieel in het veranderen van je houding. Het is geen simpele dertien-in-een-dozijn Personal Training maar er zit een hele duidelijke filosofie achter. Zoek je een leuke manier om je leefstijl te veranderen met professionele begeleiding, dan is Vitality Movement de perfecte plek!

Peter Frequin  – 

5/5
Ik train hier inmiddels al zo'n 3 jaar en ervaar de lessen als enorm motiverend, uitdagend en toegankelijk voor iedereen. Door de persoonlijke aandacht, kennis op het gebied van sport en voeding en het opstellen van realistisch uitvoerbare plannen zorgt Vitaly Movement voor een goede stap richting een gezondere leefstijl.

Maaike Denissen  – 

5/5
Nick is een hele goede personal trainer. Door de trainingen behaal ik mijn doelen op gebied van kracht, uithoudingsvermogen en lichaamsgewicht. Het allerbelangrijkste, ik zit weer lekker in mijn vel! De training is afwisselend en Nick zorgt ervoor dat ik mezelf motiveer! Een groot succes.

Nicoline Staal  – 

5/5

Ook een levensveranderende transformatie doormaken en duurzaam resultaat boeken?

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan! Ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!