Small group training bij Vitality Movement

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training en fitness aanbod van Vitality Movement in Arnhem.

Vitality Indoor

Indoortraining met een zeer kleine groep van 3 personen. Onder begeleiding van een personal trainer ga je aan de slag met een full body functional workout. Leer de geheimen van effectieve evidence based training methodes die zorgen voor blijvend resultaat.

Vitality Small Group

Outdoor training in de stad op basis van Functioneel Trainen. Een full body workout met gebruik van de omgeving en materialen zoals kettlebells. Een steeds weer uitdagende en afwisselende training zorgt ervoor dat jij snel fit, sterk en vitaal wordt. 

Vitality Boxing

De unieke beleving van in de buitenlucht boksen en kickboksen. Lekker buiten in het park in plaats van in een muf zaaltje. Ervaar de fun en effectiviteit van boksen en wordt leniger, krachtiger, sneller en krijg een dijk van een conditie. Boksen is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden en snel fit te worden. 

Revalidatie

Revalideren en weer op kracht komen na operatie? Rug- of knieklachten, hartklachten, hoge bloeddruk, chronische aandoening? Bij Vitality Movement hebben we de ervaring om jou veilig en effectief te trainen met zicht op de beperkingen. In overleg met eventueel art of fysiotherapeut bouwen we uw conditie weer op een verantwoorde manier op, met persoonlijke begeleiding.

Vitality Bootcamp

Beleef in een gezellige groep de fun van buitensporten. Boxing bootcamp en een reguliere bootcamp vinden plaats in de arnhemse parken in jouw directe omgeing. Functioneel trainen, high intensity interval training en iedere keer weer unieke workouts houden jou prikkeld en gemotiveerd om het sporten leuk te blijven vinden. Wordt snel fit, sterk en bouw super weerstand op.

Company Boxing

In een echte boksschool of op locatie een boks cursus op maar voor jouw bedrijf. Ervaar hoe leuk het kan zijn om met jouw collega’s in een echte boksring te staan en leer psychologische wijsheid achter het boksen. Wordt zelfverzekerder, creëer een band, dorf te confronteren en sta sterk in je schoenen. Boksen geeft kracht aan jezelf en aan elkaar. Het leukste uitje dat jij en je collega’s ooit zullen ervaren!

Benieuwd of Small Group Training bij Vitality Movement iets voor jou is?

Vul dit formulier in en klik op verzenden. Ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Schrijf je in voor meer informatie

Krijg binnen 24 uur een reactie!